64

Terugkijken: Pasen bij De Wegwijzer in Almere

Vandaag een nieuwe aflevering van De Wegwijzer. Het is Pasen. Christenen over de hele wereld vieren vandaag de opstanding van Jezus uit de dood. Deze ochtend vindt er een online dienst plaats. De dienst begint om 10.00 uur en is te bekijken via YouTube, Facebook, KIJK Almere TV en 1Almere.nl.

Video door: MediaTeam De Wegwijzer.

Thema

Thema: Hoop doet leven: In deze dienst staan we stil bij de geschiedenis van de Emmausgangers. Ze liepen de verkeerde kant op. Hun verwachtingen van Jezus waren dood. gelukkig bleef Jezus niet alleen in Jeruzalem maar zoekt Hij ook mensen op die onderweg zijn naar Emmaus. Hij roept hen op om terug te keren en samen met de anderen te delen in de vreugde van de levende Heere Jezus.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant