51

Hoe gaat het eraan toe in het Flevoziekenhuis?

Het Flevoziekenhuis heeft een video gepubliceerd om een beeld te geven hoe het eraan toe gaat in deze tijden van corona. “In het Flevoziekenhuis werken veel collega’s elke dag heel hard om onze patiënten de beste zorg te geven. Van de medewerkers schoonmaak tot de voorzitter van de raad van bestuur, de infectioloog tot de IC-verpleegkundige en van de SEH-arts tot de crisiscoördinator. Dit onderstaande filmpje geeft een mooie impressie van het ziekenhuis in tijden van corona”, zo schrijft het Flevoziekenhuis.

Video

Zorg

Ook in het Flevoziekenhuis liggen tientallen patiënten met corona. “Het Flevoziekenhuis werkt aan het uitbreiden van de Intensive Care naar dertig bedden, om zorg te kunnen bieden aan coronapatiënten”, aldus het ziekenhuis. Afgelopen weekend vertelde Anita Arts van de Raad van Bestuur van het Flevoziekenhuis meer over de coronacrisis. Dat deed zij in een uitzending van Over Flevoland Gesproken.

Bekijk ook eens:

Aantal IC-bedden Flevoziekenhuis wordt minder

Artikel geschreven door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant