59

Politie op zoek naar huurder met vervalst paspoort

De politie is op zoek naar een man die woningen zou huren met een vals paspoort. De man heeft onder andere woningen in Almere en Utrecht gehuurd. De woningen werden gebruikt voor een hennepkwekerij.

Foto

“Alle gegevens op het paspoort kloppen wel, maar er zit een valse foto in het paspoort”, aldus de politie. “De rechtmatige eigenaar van het paspoort doet aangifte van identiteitsfraude. Het vervalste paspoort blijkt bij zeker nog twee andere huurwoningen elders in Nederland te zijn gebruikt, waaronder aan het Dag Hammarskjoldhof in Almere”.

Oproep

Rechercheurs hebben de afgelopen jaren onderzoek naar deze verdachte gedaan, maar hebben tot op heden zijn identiteit niet vast kunnen stellen. “Vandaar dat wij de hulp van de lezers vragen. Wij tonen de foto die in het vervalste paspoort zat. Wie weet wie deze man is? Hij is in ieder geval betrokken bij meerdere hennepkwekerijen”.

De foto is te bekijken op de website van de politie. Daar zijn ook de contactgegevens van de politie te vinden.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant