70

Kat Bouwmeesterbuurt vergiftigd; mogelijk gifstrooier actief

Sinds de afgelopen drie dagen zijn er in de Bouwmeesterbuurt in Almere Buiten al zes katten vermist. Dat meldt de politie van Almere Buiten Hout op Facebook. Eén van de katten werd vergiftigd teruggevonden.

Gif

“Het beestje bleek volgens een dierenarts vergiftigd te zijn en heeft het ternauwernood overleefd”, schrijft de politie. “Ook is er inmiddels sprake van een vergiftigde hond”. De politie vermoed dat het ‘t werk is van een gifstrooier. “Laat uw kat uit veiligheid het liefst binnen en let bij het uitlaten van uw hond op wat hij eet. De katten op bijgevoegde foto’s (zie onder) zijn vermist en hun eigenaren zijn zeer ongerust”, aldus de politie.

Foto bij artikel

Ter illustratie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant