59

De Schoor: ”Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?”

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vanwege het coronavirus zijn er minder of geen vacatures bij organisaties. Daarom blikken we alvast vooruit op de tijd wanneer alles weer mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld vrijwilliger of medewerker worden bij welzijnsorganisatie De Schoor.

De Schoor

De Schoor is een grote welzijnsorganisatie in Almere, waarbij 270 medewerkers en ca. 1000 vrijwilligers werkzaam zijn. De Schoor organiseert in Almere het sociaal cultureel werk, de voor- en vroegschoolse activiteiten, kinder- en jongerenwerk en zet zich in voor bewonersparticipatie en de leefbaarheid van de stad onder het motto: Meedoen in Almere.

Video

Onlangs maakte de welzijnsorganisatie een video over hun werkzaamheden. “Met plezier hebben onze collega’s meegewerkt aan dit filmpje om nieuwe medewerkers te werven. Op dit moment ligt onze focus op het ondersteunen van Almeerders en minder op het werven van nieuwe collega’s”, aldus De Schoor op Twitter.

Meer informatie en video’s vind je op de nieuwe website: Werken Bij De Schoor.nl.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant