62

”Grip op geld in tijden van crisis”

Door de uitbraak van het coronavirus zitten we in een crisisperiode. Het betekent voor sommige mensen ook het wegvallen van werk en inkomsten, terwijl veel kosten gewoon doorgaan. Speciaal voor deze mensen heeft de gemeente Almere samen met het Nibud de Geldkrant – Minder inkomen gemaakt over dit onderwerp.

Onzeker

“Velen voelen de gevolgen van de coronamaatregelen. Bijvoorbeeld ondernemers, flexwerkers en zzp’ers. Of werknemers die hun baan verliezen of minder salaris krijgen. Een onzekere financiële situatie waarvan we nog niet weten hoelang die duurt”, aldus de gemeente Almere. De gemeente wil mensen informeren door middel van de geldkrant.

Geldkrant

“In de Geldkrant staan tips en mogelijkheden om deze periode te overbruggen. Veel mensen kunnen nu namelijk wat extra steun gebruiken. De gemeente wil hen graag ondersteunen en informeren over tijdelijke extra regelingen die er zijn”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant