59

Lokale radio in Almere ook op DAB+

De lokale radiozender EASY 95.5 FM zal vanaf deze maand ook te horen zijn via een digitaal radiokanaal. Het Ministerie van Economische Zaken en het Agentschap Telecom hebben groen licht gegeven voor de vergunning op DAB+.

DAB+

DAB+ is de digitale opvolger van FM. “Een radio met DAB+ technologie biedt meer keuze aan radiostations, digitale geluidskwaliteit en in bijna heel Nederland gratis ontvangst van radiostations”, meldt Digital Radio NL. “Via DAB+ kun je momenteel luisteren naar alle landelijke en regionale publieke en commerciële radiostations die je kent van FM. Daarnaast zijn ten opzichte van FM extra digital only radiostations te beluisteren”. Binnenkort komen daar dus ook enkele lokale zenders bij, waaronder EASY FM in Almere. De zender zal te beluisteren zijn op kanaal 10c.

Easy FM

EASY FM is de lokale radiozender van Almere. De zender is te beluisteren via 95,5 FM, via de gelijknamige website en ook via de (gratis) app.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant