58

Voorlopig geen Opkikkerdagen tot september

De Opkikkerdagen van de Almeerse Stichting Opkikker gaan niet door tot september. Dat meldt de stichting. Vanwege het coronavirus is het niet mogelijk om Opkikkerdagen te organiseren. De Opkikkerdagen zijn speciaal voor langdurig zieke kinderen.

Jubileum

Dit jaar bestaat Stichting Opkikker precies 25 jaar. Het jubileumjaar ziet er anders uit dan verwacht: “We werken voor gezinnen die gedurende hun leven in een onzekere situatie zitten. We hadden niet kunnen vermoeden dat heel Nederland nu in zo’n situatie zou zitten”, zegt directeur Ruud Sliphorst tegen de regionale omroep.

Sociale media

Het werk van de Almeerse stichting gaat gedeeltelijk door. Zo werd er vorige week nog een DJ-middag georganiseerd via Facebook. Op die manier probeert de stichting kinderen in deze tijd een hart onder de riem te steken. Het volledige personeel heeft werktijdverkorting. Al het personeel werkt voorlopig thuis.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant