57

Politie zoekt getuigen woningoverval aan Wittewerf

Maandagavond 30 maart vond er om 21.50 uur een woningoverval plaats aan de Wittewerf in Almere Haven. De politie zoekt getuigen.

Drie mannen

“Nadat er werd aangebeld en een bewoner de deur opende, drongen drie mannen de woning binnen”, meldt de politie. “De drie mannen bedreigden de twee aanwezige bewoners met wapens en ook vond er een worsteling plaats waarbij er geweld tegen de bewoners is gebruikt. De overvallers doorzochten de woning en namen verschillende goederen mee. Nadat de overvallers vertrokken waren, alarmeerde één van de bewoners de politie. Met honden is er in de omgeving gezocht en ook is direct een buurtonderzoek gestart. De politie is nog steeds op zoek naar de drie mannen”.

Het signalement van de drie mannen is

  • Rond de 25 jaar
  • Ongeveer 1.80 meter lang
  • Normaal postuur
  • Zwart vest met capuchon
  • De overvallers hadden hun gezicht bedekt.

Oproep

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben wat te maken kan hebben met deze overval. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie over deze overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Reageert u liever anoniem, bel dan meldmisdaadanoniem: 0800 – 7000. U kunt ook het tipformulier invullen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant