241

Vacatures: 20.000 paar extra handen voor de zorg

Naast nieuws zoekt 1Almere naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag nogmaals een bijzondere oproep van de gemeente Almere: ”Extra handen voor de zorg gevraagd”.

20.000 paar extra handen

De oproep, die ook landelijk werd gedaan door de overheid, heeft inmiddels 20.000 paar extra handen voor de zorg opgeleverd. Veel oud-medewerkers in de zorg bieden hulp aan tijdens de coronacrisis. Toch zijn er nog meer handen nodig. Afgelopen week deed de gemeente Almere al een oproep.

Zorghanden

“Ben jij oud-zorgmedewerker en wil je helpen in de strijd tegen corona? Dan kun je jouw diensten aanbieden op www.extrahandenvoordezorg.nl. Speciale teams koppelen oud-zorgmedewerkers aan regionale zorginstellingen. Zo komen oud-professionals terecht waar ze het hardst nodig zijn en ze het meest kunnen betekenen”.

Geen ervaring

“Geen ervaring en/of opleiding in de zorg? Ook dan kun je helpen. Bijvoorbeeld door je via het Rode Kruis is te zetten voor kwetsbare mensen met een klein sociaal netwerk. Maak je interesse om bij te springen kenbaar via www.rodekruis.nl/ready2help”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant