66

Windesheim sluit gebouw tot 5 juni

Tot 5 juni zullen er geen lessen meer worden gegeven op Hogeschool Windesheim. De hogeschool sluit de gebouwen in Almere en Zwolle vanwege het coronavirus.

Thuis

“Tot en met 5 juni zijn er geen lessen en ook geen toetsen op de locaties in Almere en Zwolle. Alle in- en externe evenementen worden tot 1 juni afgelast. Studenten verzoeken we zoveel mogelijk thuis te studeren en niet naar de locaties van Windesheim te komen. We bieden daar waar mogelijk het onderwijs digitaal aan”, zo schrijft de hogeschool.

Geen bindend studie-advies

“Om recht te doen aan de mogelijke vertraging die studenten door de corona-crisis oplopen en om nu al helderheid te bieden richting de student, heeft de minister vanavond hogescholen en universiteiten verzocht om het uitbrengen van een afwijzend bindend studieadvies uit te stellen naar het tweede jaar”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant