60

Keolis past dienstregeling opnieuw aan

Vanaf vandaag past busvervoerder Keolis de dienstregeling van AllGo aan. “Omdat het openbaar vervoer tot de vitale beroepsgroepen behoort, blijven wij vooralsnog rijden. Wel rijden wij een aangepaste dienstregeling en de buurtbus vervalt”, zo meldt Keolis.

Aanpassingen tot mei

De aanpassingen gelden voorlopig t/m zaterdag 2 mei 2020.

“Van maandag t/m vrijdag rijden wij de dienstregeling als op zaterdag. Op zaterdag en zondag rijden wij de dienstregeling als op zon- en feestdagen. De dienstregeling op lijn M1 t/m M7 wordt beëindigd rond 01.00 – 01.15 uur. De laatste bus vertrekt nadat de laatste trein binnen is (0.54 uur). Check de reisplanner”, schrijft het vervoersbedrijf. Verder zijn er nog andere aanpassingen: “Van maandag t/m vrijdag vervallen de laatste ritten van lijn 322 en 328 in beide richtingen. Hiermee eindigt de dienstregeling op hetzelfde moment als gebruikelijk op een doordeweekse dag. Lijn 323 (maandag t/m vrijdag) en 328 (zaterdag) rijden een extra vroege rit van Almere naar station Bijlmer ArenA met het oog op bereikbaarheid van zorg-/ziekenhuisinstellingen. Een aantal lijnen hebben een aangepaste dienstregeling”. Meer daarover is te vinden via de website van Keolis.

Foto

‘t Oor AllGo bus. Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant