Zorggroep Almere zoekt mondkapjes voor de zorg

Deel dit artikel

Het tekort aan mondkapjes in de zorg wordt steeds groter. “Huisartsen, verloskundigen, ziekenhuizen en zorginstellingen worden hierdoor gedupeerd omdat zij in deze moeilijke omstandigheden veilig hun werk moeten kunnen doen. Dus: #deeljekapjes”, aldus Zorggroep Almere online.

Mondkapjes

Zorggroep Almere is specifiek op zoek naar geschikte mondkapjes. “Het gaat om de mondkapjes die zijn voorzien van de gedrukte markering: FFP1, FFP2 en FFP3. Vaak worden deze kapjes gebruikt door kleine zelfstandigen en bedrijfjes: bouw-saneerders, schildersbedrijven maar ook agrariërs. Doe-het-zelvers kunnen deze maskers ook in huis of in de schuur hebben liggen”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

2 Reacties op “Zorggroep Almere zoekt mondkapjes voor de zorg”

 1. Denny Ramroop

  Goeiedag ik heb begrepen dat u mondkapjes zoekt De prijzen die ik zie zijn echt bizar wij importeren zelf rechtstreeks Uit China hebben onze eigen mensen en productie lijn door zitten inkoop in China is 1.70 met transport enal alle kosten komen ze hier voor 2.38 zo wij verkopen de KN95 met de juiste certificaten en test rapport voor 2.60 ex btw

  3laags hebben we ook 0.60cent per stuk gaan per 50

  Wilt u meer weten kunt u mij altijd een bericht sturen
  Of mailen naar **verwijderd door redactie**

 2. Ruudenjose

  Ach zolang ze in de bejaarden en verzorgingstehuizen geen mondkapjes hebben geloof ik niet in de 1.5 meter.

Reageren is niet meer mogelijk.

Laat een reactie achter