61

Huisartsenpost verhuist naar gezondheidscentrum Parkwijk

De Huisartsenpost is sinds vrijdag niet meer aanwezig in het Flevoziekenhuis, maar in gezondheidscentrum Parkwijk. Dit gezondheidscentrum wordt overdag al gebruikt als huisartsenzorg locatie voor mensen met luchtwegklachten. Sinds vrijdag is het ook Huisartsenpost locatie voor buiten kantooruren, uitsluitend voor mensen met luchtwegklachten. 

Besmetting voorkomen

“Het is belangrijk om patiëntenstromen te scheiden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat besmetting zoveel mogelijk wordt beperkt. Om dit goed te stroomlijnen is gekozen voor een verhuizing naar Parkwijk en naar een extra locatie in Poort. Door vertrek uit het Flevoziekenhuis hebben zowel het ziekenhuis als de Huisartsenpost meer ruimte gekregen om goed te kunnen werken”, aldus Zorggroep Almere.

Poort

“Medi-Mere Poort aan de Beneluxlaan 573 in Almere Poort is al sinds donderdagavond ingericht als Huisartsenpost voor patiënten die geen luchtwegklachten hebben”, meldt Zorggroep Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant