249

Vacatures: Extra zorgmedewerkers gevraagd

Naast nieuws zoekt 1Almere naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag een bijzondere oproep van de gemeente Almere: ”Extra handen voor de zorg gevraagd”.

Crisis

Vanwege de coronacrisis worden er extra handen voor de zorg gevraagd. De gemeente Almere doet een oproep op internet. “Ben jij oud-zorgmedewerker en wil je helpen in de strijd tegen corona? Dan kun je jouw diensten aanbieden op www.extrahandenvoordezorg.nl. Speciale teams koppelen oud-zorgmedewerkers aan regionale zorginstellingen. Zo komen oud-professionals terecht waar ze het hardst nodig zijn en ze het meest kunnen betekenen”.

Geen ervaring

“Geen ervaring en/of opleiding in de zorg? Ook dan kun je helpen. Bijvoorbeeld door je via het Rode Kruis is te zetten voor kwetsbare mensen met een klein sociaal netwerk. Maak je interesse om bij te springen kenbaar via www.rodekruis.nl/ready2help”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant