66

Bloesem in Regenboogbuurt staat in bloei

De inmiddels bekende bloesem in de Regenboogbuurt staat weer volop in bloei. Normaal gesproken vindt in deze tijd van het jaar ook het Kersenbloesemfeest plaats. Dat is afgelast vanwege de extra maatregelen.

Tweede editie

Dit jaar zou de tweede editie van het Kersenbloesemfeest plaatsvinden. Ondanks de goede voorbereidingen kon het feest dit jaar niet doorgaan. Wel kunnen mensen zelf genieten van de kersenbloesem. Wie in zijn auto of met de fiets langs de bomen rijdt, ziet ook dit jaar een lange rij met bomen vol bloesem.

Videoclip

Vorig jaar werd er een videoclip uitgebracht van regisseur Sherazade Fritze en zangeres Caroline in ‘t Veld. In de video speelt de bloesem een grote rol. De videoclip zette de Almeerse Regenboogbuurt en de bloesem op de kaart. Volgens Stichting Regenboogbuurt is het belangrijk dat de wijk gepromoot wordt. Het is niet vanzelfsprekend dat de wijk in de belangstelling staat. De videoclip biedt daarvoor een kans.

Foto

Screenshot uit videoclip Sherazade Fritze.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant