61

Bibliotheek start met afhaalsysteem voor uitlenen van boeken

De bibliotheken in Almere zijn gesloten vanwege de coronacrisis. Toch is het mogelijk om vanaf vandaag boeken te lenen. Dat kan door middel van het afhaalsysteem. Boeken kunnen online worden geselecteerd. Vervolgens kunnen de boeken worden afgehaald in de bibliotheek.

Verveling

Onder veel mensen heerst momenteel de verveling. Een groot gedeelte leest graag een boek en wil daarom graag iets lenen. “Wij proberen daarin te voorzien”, zegt directeur Chris Wiersma van De Nieuwe Bibliotheek in Almere tegen de regionale omroep.

Veilig

Ook het afhalen van boeken gebeurt volgens de nieuwste richtlijnen. “We stoppen de boeken of bijvoorbeeld films in een papieren zak die op gepaste afstand mee wordt gegeven.”

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant