73

Sligro opent deuren voor particulieren

Groothandel Sligro opent per direct de deuren voor particulieren. De Sligro in Almere aan De Huchtstraat 12 is vanaf nu dus te bezoeken door particulieren klanten. Normaal gesproken kunnen alleen bedrijven terecht bij de groothandel.

Supermarkten

Sinds gisteren heeft het CBL, de koepelorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, bekend gemaakt dat zelfbedieningsgroothandels per direct toegankelijk zijn voor particulieren. “Dit betekent dat ook bij Sligro alle klanten welkom zijn, dus ook als je geen ondernemer bent of klantenkaart hebt”, zo meldt de groothandel met onder andere een vestiging in Almere.

Noodzaak

“De maatregel is een noodzakelijke stap om de voedselvoorziening op peil te houden gedurende de coronacrisis en bovendien om te voorkomen dat goede producten die in onze vestigingen liggen weggegooid moeten worden. Het betreft een tijdelijke openstelling”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant