54

Flevo Campus daagt je uit: Schrijf een essay

Flevo Campus is op zoek naar mensen die een essay willen schrijven. Heb jij een mening over het stedelijk voedselsysteem? Schrijf er een essay over en maak kans op publicatie in onze volgende essaybundel.

Echt belangrijk

“De coronacrisis maakt op hardhandige wijze duidelijk wat er echt belangrijk is in het leven: een goede gezondheid en toegang tot voldoende, gezonde voeding”, aldus Flevo Campus in een nieuwe nieuwsbrief. “We hopen dat je gezond bent en veilig thuis zit. En als dat het geval is, hopen we ook dat we je kunnen uitdagen. Want Flevo Campus is op zoek naar de beste ideeën over het stedelijk voedselsysteem. En als er iets is wat je goed kunt doen tijdens het binnen zitten, dan is het wel schrijven”.

Uitdaging

Flevo Campus daagt jou in je corona-isolement uit: schrijf een essay over stedelijke voedselvoorziening en maak kans op publicatie en een fijn honorarium! Want hoe voeden we in de 21ste eeuw een sterk toenemende stedelijke bevolking? Wat ging er mis tot nu toe, en hoe moet het beter? Heb jij goede ideeën over het voeden van de stad, hoe we biodiversiteit kunnen beschermen, of hoe je stedelingen gezond houdt? Hoe zou het gedroomde voedselsysteem eruit zou zien als we opkrabbelen uit deze crisistijd?

Meedoen?

Meer informatie over onder andere deelname aan de wedstrijd, vind je op de website van Flevo Campus.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant