55

Flevoziekenhuis controleert bezoekers actief op coronaklachten

Het Flevoziekenhuis gaat bezoekers actief controleren op klachten van het coronavirus. Vanaf woensdag 18 maart staan medewerkers bij de hoofdingang van het ziekenhuis, waar zij patiënten en bezoekers ontvangen.

Gezondheidsklachten

“Patiënten bezoekers en medewerkers worden actief bevraagd of zij klachten hebben op het gebied van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts. Dit geldt voor patiënten met een afspraak en voor bezoek. Eventueel kan de temperatuur worden gemeten. Patiënten die geen klachten hebben kunnen doorlopen naar binnen. Patiënten die wel klachten hebben worden verwezen naar de COVID-poli”, zo schrijft het ziekenhuis.

18 coronapatiënten

Op dit moment zijn er in het Almeerse ziekenhuis vijf positief geteste patiënten opgenomen. Er zijn dertien patiënten waarbij een verdenking is op het coronavirus. De laatste cijfers zijn van 18 maart 15.00 uur.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant