52

Dienstverlening Stadhuis versoberd door coronacrisis

Burgerzaken en andere afdeling op het Stadhuis hebben andere openingstijden dan normaal. De dienstverlening van de gemeente gaat wel door, maar de dienstverlening wordt versoberd.

Digitaal

“Dit betekent bijvoorbeeld dat we aan de balies van burgerzaken en sociaal domein alleen het strikt noodzakelijke doen”, aldus de gemeente. “In plaats daarvan doen we de dienstverlening zo goed mogelijk telefonisch en digitaal. De gemeente is bereikbaar via 14 036, chat, het contactformulier en de verschillende social media kanalen. Stadsreiniging blijft de afvalbakken legen”.

Activiteiten

Activiteiten die de gemeente organiseert worden wel geannuleerd: “Wij volgen hierin de landelijke richtlijn. Dit betekent dat bijvoorbeeld de bewonersavonden, informatiebijeenkomsten, naturalisatieceremonies en de Politieke Markt niet doorgaan, maar ook dat sportaccommodaties (ook Topsportcentrum) en het Erfgoedhuis gesloten zijn”, aldus de gemeente.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant