71

Ondertussen in Almere: Thuiswerken vanwege corona; wel blijven bewegen

In de rubriek ‘Ondertussen in Almere’ bekijken we nieuwtjes op sociale media. Vandaag aandacht voor de ontwikkelingen rondom het veel besproken virus.

Blijf bewegen!

Veel mensen werken thuis. Het is belangrijk om te blijven bewegen. Hennie Tibben geeft een advies via Twitter: ”Dagelijks aanbevolen hoeveelheid bij thuiswerken: Eén flinke wandeling in eigen buurt. En de prikstok gaat regelmatig mee, op een schoon voorjaar. Bevalt goed en geeft me troost in deze ‘social distance’ tijd”.

Ook welzijnsorganisatie De Schoor twittert erover.

Steun

Zorgverleners krijgen veel steun in deze tijd. Voetbalclub Almere City FC gaf ook een blijk van waardering aan het zorgend personeel. De club schrijft op een spandoek: “Zwoegen en strijden voor hen die lijden. Almere is trots op jullie, deze tijden”.

Bron: Twitter @AlmereCityFC

Gebak

Als blijk van waardering ontving GGD Flevoland een doos vol met gebak van Sweet Cakery uit Almere.

Ook Brasserie Julia geeft steun. De brasserie steunt de ouderen in Almere. Zij brachten verse producten en gaven hulp bij de maaltijden voor de bewoners van Zorggroep Almere. De zorggroep twittert: ”Jullie zijn geweldig”.

Help mee!

Veel mensen komen in de problemen door maatregelen rond Corona. Wil jij boodschappen doen, medicijnen halen of een doktersbezoek? Er zijn verschillende initiatieven in Almere”, twittert de VMCA.

https://twitter.com/VMCAalmere/status/1239922237920215046

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant