58

Gewapende overvallen Jumbo in Opsporing Verzocht

In de afgelopen maanden is tot drie keer toe een Jumbo-filiaal overvallen in Almere. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft er dinsdagavond aandacht aan besteed.

Daders

“Waarschijnlijk zit één groep daders achter de drie overvallen. Ze hadden hun gezichten bedekt, maar een aantal kenmerken wijst erop dat in elk geval twee overvallers meer dan eens betrokken waren”, meldt de politie.

Beelden

Op 28 november 2019 stormen rond 21.30 uur twee mannen de Jumbo aan het Geinplein binnen. In 2020 is het Jumbo-filiaal aan de Jaagmeent tweemaal het doelwit. De eerste keer is op donderdag 9 januari. De derde overval is op zondag 9 februari tegen 20.00 uur. De politie liet beelden zien van de overvallen

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant