Gewapende overvallen Jumbo in Opsporing Verzocht

Deel dit artikel

In de afgelopen maanden is tot drie keer toe een Jumbo-filiaal overvallen in Almere. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft er dinsdagavond aandacht aan besteed.

Daders

“Waarschijnlijk zit één groep daders achter de drie overvallen. Ze hadden hun gezichten bedekt, maar een aantal kenmerken wijst erop dat in elk geval twee overvallers meer dan eens betrokken waren”, meldt de politie.

Beelden

Op 28 november 2019 stormen rond 21.30 uur twee mannen de Jumbo aan het Geinplein binnen. In 2020 is het Jumbo-filiaal aan de Jaagmeent tweemaal het doelwit. De eerste keer is op donderdag 9 januari. De derde overval is op zondag 9 februari tegen 20.00 uur. De politie liet beelden zien van de overvallen

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

One Reply to “Gewapende overvallen Jumbo in Opsporing Verzocht”

  1. Ferenc

    Zo heftig, ik zag dit gisteren in Opsoring Verzocht, het blijft door m’n hoofd gaan en ik heb de beelden al een aantal keer gezien. Ik wist niet dat dit soort dingen in Nederland gebeurde, het lijkt wel het Wilde Westen. Wat een vreselijke ervaring moet dit zijn geweest voor het personeel.

    Maar ook voor de daders, lijkt me best “spannend”… Ik vraag me af wat voor soort mensen dit zijn en wat ze hiertoe dreef, ze halen natuurlijk aardig wat geld uit de kassa maar hier zitten vast ook geen duizenden euro’s in en zeker geen miljoenen.

Reageren is niet meer mogelijk.