80

Nieuwe dienstregeling Keolis door coronavirus

Busvervoerder Keolis rijdt vanaf woensdag met een aangepaste dienstregeling in Almere.

Minder bussen

De aangepaste dienstregeling duurt tot en met 4 april. Er rijden minder bussen want de dienstregeling wordt gereden als op een zaterdag. Volgens Keolis zijn er namelijk minder busreizigers in Almere. Dat komt onder andere door de gesloten scholen, kinderdagverblijven en doordat veel Almeerders thuiswerken.

Maatregelen

Eerder nam Keolis al maatregelen in verband met het coronavirus. Reizigers moeten achterin de bus instappen om contact met de chauffeurs te vermijden. Keolis is niet de enige busmaatschappij die extra maatregelen heeft genomen. Ook de andere vervoersbedrijven laten reizigers achterin stappen en verkopen voorlopig geen kaarten meer.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant