53

‘Coronastop’ voor Almere City FC

Almere City FC heeft besloten al haar trainingen van de club te staken. Daarmee volgt de club het advies van het RIVM op.

Individueel

In eerste instantie wilde de club gewoon blijven trainen ondanks het coronavirus. Zondag bracht de KNVB samen met het RIVM het advies om per direct alle trainingsfaciliteiten te sluiten. Naast de A-selectie trainen Jong Almere City FC en alle jeugdteams ook niet meer. Alle voetballers moeten thuis een individueel programma afronden om fit te blijven tijdens de zogenoemde ‘coronastop’.

Wedstrijden

Door het coronavirus kunnen er geen wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie worden gespeeld. Afgelopen vrijdag ging voor de A-selectie de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht niet meer door. Ook de wedstrijden tegen Excelsior, FC Volendam, FC Eindhoven en gaan niet door.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant