53

Politieke markten op slot; NIDA Almere dient geen initiatieven in

Door het coronavirus in Nederland zijn er verschillende maatregelen genomen om de verspreiding tegen te gaan. Op politiek gebied neemt Almere ook maatregelen om de gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Politieke Markt

De politieke markten in Almere gaan de komende tijd niet door. Minimaal tot en met 31 maart zullen er geen gemeenteraadsvergaderingen meer plaatsvinden.

NIDA Almere

NIDA Almere dient door het coronavirus voorlopig geen initiatieven meer in. NIDA-raadslid en fractievoorzitter Hassan Buyatui zegt dat de autoriteiten het druk genoeg hebben met het bestrijden van het coronavirus. “We willen dan ook dat het college en de ambtelijke organisatie alle ruimte krijgt om zich meer bezig te houden met de gezondheid en veiligheid van onze inwoners”, aldus Buyatui via de website van NIDA.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant