57

Drie medewerkers Flevoziekenhuis positief getest op corona

In Almere zijn er zondag geen nieuwe gevallen van het coronavirus vastgesteld. Dat meldt het RIVM zondagmiddag. Wel zijn er drie medewerkers van het Flevoziekenhuis positief getest op het coronavirus. Zij blijven in thuisisolatie. “Patiënten en medewerkers die in contact zijn geweest met deze medewerkers zijn hierover geïnformeerd. Alle voorzorgsmaatregelen om verdere besmetting te voorkomen zijn getroffen”, zo laat het ziekenhuis weten.

Besmettingen

Op dit moment zijn er nog steeds 2 besmettingen in Almere geteld. In totaal zijn er in Flevoland 19 besmettingen geteld, dat is er één minder dan er afgelopen zaterdag. In Lelystad zijn de meeste coronagevallen. In de hoofdstad van de provincie zijn er 7 besmettingen geteld.

Er verblijven nu twee patiënten in het Flevoziekenhuis bij wie het coronavirus is vastgesteld. Zij worden in strikte isolatie verpleegd.

Lees ook eens:

Almere neemt corona-maatregelen; van bioscoop tot lokale omroep

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant