55

Stelling: ‘De corona-maatregelen zijn overdreven’

Afgelopen week kondigde de overheid nieuwe maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De één vindt het goed, de ander vindt het overdreven. Wat vind jij?

Stem mee

Geef je mening via de poll hieronder of laat een reactie achter onderaan de pagina.

[democracy id=”40″]

Maatregelen

Donderdagavond is het Regionaal Beleidsteam van de Veiligheidsregio Flevoland bij elkaar gekomen. Het team onder leiding van burgemeester Franc Weerwind sprak over de de extra maatregelen die het kabinet heeft besloten in te zetten vanwege het coronavirus. Tijdens deze bijeenkomst is het besluit genomen om op te schalen naar GRIP 4. Ook de landelijke overheid nieuwe kondigde maatregelen af.

GGD Flevoland adviseert om de landelijke richtlijnen op te volgen. Dat betekent vaak de handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog en na gebruik papieren zakdoekje wegwerpen. Thuisblijven bij milde klachten en evenementen van meer dan 100 bezoekers zijn massaal afgelast.

Lees ook eens:

Almere neemt corona-maatregelen; van bioscoop tot lokale omroep

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant