57

Opnieuw aanhouding voor straatroof

De politie heeft opnieuw een aanhouding verricht in het onderzoek naar een straatroven in Almere. Zo meldt de politie op internet. Dinsdag is een 13-jarige jongen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een of meerdere straatroven

Meerdere straatroven

“Sinds een paar weken zijn er in Almere meerdere straatroven gepleegd. De meeste slachtoffers zijn minderjarig”, aldus de politie. “De politie heeft een speciaal team opgericht om deze straatroven te onderzoeken. Tot nu toe zijn er in de afgelopen twee weken al tien aanhoudingen verricht. Het team gaat verder met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit”.

De jongen zit vast en wordt eind van de week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant