61

Politie zoekt verdachte ripdeal

Televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft aandacht besteed aan de ripdeal die op 21 december 2019 in Almere werd gepleegd. De politie deed een oproep aan kijkers en hoopt op meer informatie. De ripdeal mondde uit in een schietpartij, die een 35-jarige man het leven kostte.

Ripdeal

“De politie kreeg die middag rond 16:00 uur een melding dat er schoten waren gehoord in een woning aan het Stadhuisplein”, aldus de politie in het televisieprogramma. “Ter plaatse troffen agenten een ernstig gewonde man aan. Hij bleek te zijn neergeschoten. Hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder de traumaheli, en probeerden het leven van het slachtoffer te redden. Dit lukte helaas niet en de man overleed ter plaatse. De politie gaat ervan uit dat er twee daders waren en heeft inmiddels één verdachte aangehouden, een man van 20 uit Amsterdam. De tweede verdachte is Youssef Ben Hamou (25). Hij is nog altijd voortvluchtig en sinds toegevoegd aan de Nationale Opsporingslijst”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant