83

Politie plaatst Youssef Ben Hamou op Nationale opsporingslijst

De politie heeft Youssef Ben Hamou op de Nationale Opsporingslijst gezet. Hij wordt gezocht omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij op 21 december 2019 in een appartement in het centrum van Almere.

Drugsdeal

Het incident, op 21 december 2019 in een appartement in het centrum van Almere, betrof vermoedelijk een drugsdeal die uit de hand liep. “De politie gaat ervan uit dat er twee daders waren en heeft één verdachte aangehouden, een man van 20 uit Amsterdam. De tweede verdachte is Ben Hamou, maar hij is nog altijd voortvluchtig”, aldus de politie in Opsporing Verzocht.

De politie is dringend op zoek naar de voortvluchtige Amsterdammer Youssef Ben Hamou (25). Dat meldt de politie in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant