54

Gemeente zoekt startende circulaire ondernemers

Op het Upcyclecentrum in Almere komen per 1 september twee bedrijfsruimtes vrij. De gemeente zoekt twee startende ondernemers met een geweldig bedrijfsplan dat bijdraagt aan de lokale circulaire economie. Ondernemers die interesse hebben kunnen op 28 maart tussen 13.00 en 14.00 een kijkje nemen op het terrein en in de twee bedrijfsruimtes. Aanmelden kan via de website van de gemeente.

Circulaire economie

“De afgelopen jaren is Almere uitgegroeid tot één van de koplopers van de circulaire economie in Nederland”, aldus de gemeente Almere. “Het Upcyclecentrum maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Bedrijven en overheden uit de hele wereld komen naar Almere om te zien hoe wij de circulaire economie vormgeven”.

Upcyclecentrum

Het Upcyclecentrum bestaat uit drie onderdelen: recyclingperron, bedrijfsruimtes en belevingscentrum. Op het recyclingperron zamelen we grondstoffen droog in en deze worden beschikbaar gesteld aan de gevestigde ondernemers in het Upcyclecentrum. De ondernemers laten ter plaatse zien wat zij doen met deze grondstoffen in hun bedrijfsruimte.

Foto

Bron: Gemeente Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant