62

Almeerse ‘The Weddingsingers’ ontvangen award voor beste trouwmuziek

De Almeerse zussen Janine en Lisette Vos kregen gisteren tijdens een feestelijke uitreiking van de Toptrouwbedrijven Awards de award voor beste trouwmuziek. De zussen, ook bekend als The Weddingsingers, kregen de prijs uit handen van presentator Frits Sissing. De uitreiking vond plaats op Kasteel Wijenburg in het Gelderse Echteld.

Bekroning

“Het is een mooie bekroning op ons werk. Al sinds 2002 zijn we werkzaam in de trouwbranche als trouwceremoniezangeres. We doen dit nog altijd met evenveel passie en plezier. Bruidsparen kiezen zelf de liedjes en dat maakt het elke keer weer bijzonder. We creëren met onze stemmen een herinnering voor het leven. Het is een voorrecht om bij te dragen aan iemands mooiste dag”, zo schrijven Janine en Lisette.

Weddingsingers

Janine en Lisette zingen sinds 2002 bruidsparen toe als The Weddingsingers. “We kunnen wel zeggen dat we destijds de eerste ceremoniezangeressen in het land waren. ‘Mi Buen Amor’, ‘Somewhere out there’, ‘Als jij maar naar me lacht’, ‘One hand, one heart’ en ‘You to me are everything’; dat zijn de titels van de songs die op onze eigen trouwdag een speciale plek in de ceremonie hadden. We zijn zussen, en al vanaf onze vroege tienerjaren neemt muziek een belangrijke plaats in, in ons leven. We begonnen als zangeres in lokale bandjes, voor onze band Inna Jiff schreef Janine zelfs een song”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant