60

Respect!Almere uit Floriade-volggroep

Respect!Almere stopt met de deelname aan de Floriade-volggroep. De partij zal nog wel tijdens de politieke markt vergaderen over de Floriade, maar zal niet meer geregeld met andere partijen om de tafel gaan zitten.

Ergernis

De eenmansfractie ergert zich aan de manier waarop het Almeerse stadsbestuur stap voor stap telkens weer miljoenen aan het Floriade-budget toevoegt.

AP/OPA en SP

Eerder besloot de Partij voor de Dieren al uit de volggroep te stappen. AP/OPA en de SP besloten te stoppen met de beraadslagingen over de Floriade op de Politieke Markt. De partijen willen hiermee duidelijk laten zien hoe zij over de Floriade denken. Ook de PVV is kritisch op de geplande wereldtuinbouwtentoonstelling.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant