62

Desperado is de nieuwe zomervoorstelling van Suburbia

Deze zomer speelt Theatergroep Suburbia de Nederlandse komedie Desperado, over vier cowboys in de polder. De voorstelling is te zien van 3 juni tot en met 12 juli 2020 op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. Desperado is geschreven door het acteurs- en schrijversduo Ton Kas en Willem de Wolf.

Cowboys in de polder

Vier vrienden komen elke zaterdagmiddag samen in hun club honk. Dan verkleden Harrie, Leo, Robin en Bert zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels met baarden die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan.

Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekort gedaan. Op hun werk en door hun vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld.

Desperado is briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig. Desperado is geschreven door Ton Kas en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf.

Complete avond

De jaarlijkse zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia is een complete avond uit op het Stadslandgoed De Kemphaan met voorafgaand een Tex Mex Dinner. Desperado is te zien van 3 juni tot en met 12 juli van woensdag tot en met zondag. De première is donderdag 11 juni. De kaartverkoop opent 1 april. Meer informatie over de voorstelling en de acteurs op www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.

Suburbia

Theatergroep Suburbia is het stadsgezelschap van Almere en maakt theater in de polder. Ontroerende, tragische en geestige voorstellingen over het menselijk tekort, ook voor degenen voor wie toneelbezoek niet vanzelfsprekend is. Naast een jaarlijkse zomervoorstelling op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere, maakt Suburbia locatievoorstellingen op bijzondere plekken in de polder. Daarnaast reizen we ieder jaar met twee theatertournees langs de theaters, onder andere met hedendaagse nieuw geschreven theaterstukken die een Nederlandse stem en invalshoek geven aan universele en actuele thema’s.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant