60

Almeerse coronapatiënt hersteld verklaard

De 48-jarige man uit Almere die in thuisisolatie verbleef is vanwege besmetting met het coronavirus inmiddels door de GGD-arts hersteld verklaard. Dat betekent dat hij klachtenvrij is en vervolgens niet meer besmettelijk is voor zijn omgeving. De thuisisolatie van de man wordt opgeheven dus hij kan weer zijn huis verlaten.

Partner

Voor zijn partner wordt de monitoring door de GGD voortgezet, dat betekent dat haar gezondheid in de gaten wordt gehouden.

Vragen

Inwoners met vragen over het coronavirus kunnen terecht op de website van het RIVM: www.rivm.nl Ook kunnen inwoners bellen met landelijke publieksinformatienummer 0800-3151. Scholen, bedrijven en andere organisaties kunnen met vragen terecht bij de speciale website: www.rijksoverheid.nl/corona

Het algemene nummer van GGD Flevoland is beschikbaar voor specifieke vragen rondom gezondheid: 088-0029910.

Richtlijnen

GGD Flevoland adviseert om de landelijke richtlijnen op te volgen. Dat betekent vaak de handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog en na gebruik papieren zakdoekje wegwerpen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant