68

20 maart: Wereldfietser Frank van Rijn organiseert lezing over fietsreizen

Wereldfietser Frank van Rijn organiseert op 20 maart aanstaande een lezing over zijn fietsreizen. De lezing vindt plaats in Buurthuis De Buitenkans.

Frank van Rijn

Frank van Rijn is een bekende Nederlandse wereldfietser en schrijver van reisverhalen. Van Rijn begon in 1969 met zijn eerste fietstocht van 80 kilometer die hij ieder volgend jaar gestaag uitbouwde. Gedurende een periode van 45 jaar fietste hij meer dan een half miljoen kilometer over zes werelddelen. Zijn fietstochten kunnen vaak maanden duren. Tot en met 2018 werden er 15 boeken van hem uitgebracht waarin zijn reizen centraal staan. Over zijn ervaringen tijdens zijn fietstochten geeft hij regelmatig lezingen, waaronder onlangs nog tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht.

‘Fietsen Natuurlijk !’, bekend van de gelijknamige fietspodcast, is trots Frank bereid te hebben gevonden ons in Almere te komen vertellen over zijn ongelooflijke fietsavonturen. De combinatie van zijn droge humor en zijn lange fietservaring staat garant voor een onvergetelijke avond.

Buurthuis

“Wij vonden het intieme Buurthuis van ecologische wijk De Buitenkans een uitermate geschikte locatie voor deze lezing. Het aantal beschikbare plaatsen is daardoor helaas wel beperkt tot 40”.

Waar en wanneer?

Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan snel aan via info@fietsennatuurlijk.nl
De lezing start om 20:00 uur, Inloop met koffie vanaf 19:30 uur. Entree is €10.

Buurthuis De Buitenkans
Ambtenaar Dorknoperlaan 4
Almere

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant