53

10 maart: Help je darmen en spijsvertering

Voedingsdeskundige Sandra de Vries vertelt aanstaande dinsdag meer over de invloed van voeding op je gezondheid.

Workshop

“De darmen en spijsvertering zijn vaak het ondergeschoven kindje bij het verbeteren van ons immuunsysteem”, aldus De Vries. In een workshop wil zij Almeerders daarom informeren over hun gezondheid. “Weet je dat 80% van onze weerstand uit onze darmen en spijsvertering komt?”.

Een opgeblazen buik, obstipatie, diarree, spastische darmen; over de bron van herkomst van deze klachten en over het nut van pro-, prebiotica, darmbacteriën, herstel van het slijmvlies en het belang van je immuunsysteem leert Sandra de Vries, natuurvoedingsdeskundige en eigenaar van OrthoVoedingABC je meer in deze workshop.

Meer weten? Bekijk er meer over op de website van de bibliotheek.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant