88

Floriade organiseert rondleidingen op terrein

De Floriade B.V. organiseert in maart vier nieuwe rondleidingen over het toekomstige Floriadeterrein. De rondleiding is speciaal voor geïnteresseerden die meer willen weten over de toekomstplannen. Ook wordt er verteld wat er nog moet gebeuren om de Floriade in 2022 van start te kunnen laten gaan.

Hoe ziet een rondleiding eruit?

“Per rondleiding kunnen maximaal 20 personen mee. De rondleiding is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Honden zijn niet toegestaan. Deelname is op eigen risico. De rondleiding vindt plaats op officieel bouwterrein. Dit betekent dat het altijd verplicht is de persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen. Dit zijn een helm, hesje en veiligheidslaarzen. Deze worden ter beschikking gesteld”, aldus de organisatie.

Waar en wanneer?

De eerste rondleiding is op zaterdag 7 maart 2020 tussen 11.00 – 12.00 uur en daarna tussen 12.00 – 13.00 uur. De tweede rondleiding is op zondag 22 maart 2020 tussen 11.00 – 12.00 uur en daarna tussen 12.00 – 13.00 uur. Voor de rondleidingen moet je je aanmelden via een e-mailadres. Meer daarover en andere informatie vind je op de website van de Floriade.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant