103

Stichting Kanjer Wens krijgt 8155 euro van Tafelronde 155

Tafelronde 155 heeft Stichting Kanjer Wens een bedrag van 8155 euro uitgekeerd. Het geld werd opgehaald tijdens de elfde editie van het Running Dinner Almere.

Kanjer Wens

Stichting Kanjer Wens vervult wensen van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar één wens en dat is beter worden. ‘Genezen kunnen wij niet maar wij kunnen er wel voor zorgen dat zij een dag krijgen om nooit meer te vergeten.’

Peter Visser, oprichter en algemeen Directeur van Stichting Kanjer Wens reageerde verheugd: “We kunnen op deze manier voor zoveel mogelijk zieke kinderen een Kanjer Wens Dag organiseren”.

Running Dinner Almere

Tijdens het Running Dinner wordt een 3-gangendiner geserveerd op verschillende restaurant locaties. Voor elke gang wordt er gewisseld tussen één van de deelnemende restaurants. Hierbij wisselt ook het tafelgezelschap, zodat het een verrassing is bij wie men aan tafel komt. Een bijzondere manier om de verschillende restaurants te ervaren en andere mensen te ontmoeten. Tegelijk wordt er ieder jaar geld opgehaald voor een goed doel. Dit jaar ging de cheque naar Stichting Kanjer Wens.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant