54

Walk of Fame krijgt 46ste tegel; maar wie wordt het?

Dit jaar wordt de Walk of Fame in het centrum opnieuw uitgebreid. “Voor het onderwerp van de tegel kunnen Almeerders tot 1 april suggesties aandragen”, zo schrijft de gemeente Almere. “Uit alle voorstellen selecteert de commissie een aantal onderwerpen waarop vervolgens alle Almeerders kunnen stemmen”.

Aanmelden

Was er het afgelopen jaar een gebeurtenis waar u trots op bent? Kent u een persoon die in 2019 van betekenis is geweest voor Almere? Of is er een ontwikkeling die volgens u echt een tegel in de Walk of Fame verdient? Geef voor 1 april 2020 via https://walkoffamealmere.nl/tegel2019  aan welk onderwerp er op de tegel van 2019 moet komen.

Walk of Fame

De Walk of Fame Almere is een kunstwerk dat de geschiedenis van Almere vertelt. Het werk bestaat tot nu toe uit 45 tegels, één voor elk jaar dat de stad bestaat. Op elke tegel staat een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar. Tot en met 2043 schenkt de Rabobank elk jaar een nieuwe tegel.

Foto

Onthulling 45ste tegel Walk of Fame. Foto door: Greta Verduin.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant