57

Gemeente organiseert informatiebijeenkomst Sluis en Kruisstraat Almere Haven

Het ontwerp bestemmingsplan Appartementen Sluis en Kruisstraat Almere Haven zijn gereed. Daarom organiseert de gemeente Almere op maandag 9 maart 2020 een informatieavond. Omwonenden zijn al op de hoogte gesteld per brief.

Toekomst

“De gemeente is één van de deelnemers aan een Havenverbond dat afgelopen najaar samen met Havenaren een toekomstvisie voor Haven heeft gemaakt”, aldus de gemeente. “Die visie is gemaakt om niet langer alleen maar losse vernieuwingen uit te voeren in Haven, maar ook naar de lange termijn een heldere stip op de horizon te hebben op alle vlakken”.

Er wordt geïnvesteerd in een (kleiner) winkelgebied Marktstraat-Kruisstraat (en aansluitend de Havenkom). De andersoortige woningen passen naadloos in deze conceptplannen. Kijk voor de conceptversie op havenhart2punt0.nl.

Waar en wanneer?

Wanneer: Maandag 9 maart 2020
Tijdstip: 19.30-21.00 uur
Locatie: Café Roest, Corrosia, Markt 39A

Foto

Havenverbond. Foto door: Gemeente Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant