53

Aanhoudingen voor straatroven Almere

De politie heeft vijf jongeren aangehouden. De jongeren worden verdacht van betrokkenheid bij één of meerdere straatroven in Almere. “Het gaat om vijf jongens in de leeftijd van 13 tot 17 jaar oud. De jongens zijn aangehouden na onderzoek van het politieteam dat alle straatroven in Almere onderzoekt”, meldt de politie.

Speciaal team

Met een speciaal team is de politie aan de slag gegaan de verdachten van diverse straatroven op te sporen. Tot nu toe zijn er in de afgelopen twee weken al twaalf aanhoudingen verricht. Het team gaat verder met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Straatroven

Sinds een paar weken zijn er in Almere meerdere straatroven gepleegd. De meeste slachtoffers zijn vaak minderjarig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant