52

Politie zoekt voortvluchtige Amsterdammer na schietpartij in Almere

**Update 26-02-2020: Er zijn inmiddels twee tips over deze zaak binnen. De politie hoopt op meer tips.

De politie is dringend op zoek naar de voortvluchtige Amsterdammer Youssef Ben Hamou (25). Dat meldt de politie in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Het incident, op 21 december 2019 in een appartement in het centrum van Almere, betrof vermoedelijk een drugsdeal die uit de hand liep. De Amsterdammer wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij die een 35-jarige man uit Almere het leven kostte.

Twee daders

“De politie gaat ervan uit dat er twee daders waren en heeft inmiddels één verdachte aangehouden, een man van 20 uit Amsterdam. De tweede verdachte is Ben Hamou, maar hij is nog altijd voortvluchtig”, aldus de politie in Opsporing Verzocht.

Van Youssef Ben Hamou zijn camerabeelden te zien.

Oproep

De politie doet een oproep aan getuigen of mensen die meer informatie hebben om zich te melden. Meer informatie over de zaak en manieren om in contact te komen met de politie, vind je op de website van Opsporing Verzocht.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant