75

Politie zoekt getuigen mogelijke brandstichting

In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 februari woedde een brand aan de Oliemolenstraat. Het pand is mogelijk in brand gestoken en daarom zoekt de politie getuigen. Dat meldt de politie via internet.

Brand

“Rond 3.55 uur kwam een melding van een in brand staande winkel”, zo schrijft de politie. “Hulpdiensten snelden naar Oliemolenstraat en troffen het brandende pand aan. Ten tijde van de brand was een persoon in de winkel aanwezig die zichzelf al in veiligheid had gebracht. Hij is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer wist de brand te blussen, maar omdat de rook van de brand over de Molenbuurt trok, zijn mensen in de omgeving gewaarschuwd om ramen en deuren gesloten te houden”.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen. De brand lijkt namelijk aangestoken te zijn. “Heeft u iets gezien van de brand of heeft u personen gezien die voorafgaand aan de brand in die buurt verdacht gedrag vertoonden, dan horen wij het graag. U kunt zich melden via 0900-8844 of, als u zich liever anoniem meldt, via 0800-7000”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant