57

Overvallen Almere Haven in Opsporing Verzocht

**Update 26-02-2020: Er zijn momenteel vier tips binnengekomen over deze zaak. Heeft u iets gezien of weet u meer? De politie hoopt op meer tips.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft beelden laten zien van twee overvallen in het centrum van Almere Haven. De overvallen vonden vlak na elkaar plaats. Met een groot mes joegen ze op 22 oktober 2019 twee winkeliers en hun klanten de stuipen op het lijf.

Camerabeelden

Van beide incidenten zijn er camerabeelden. “Rond 09.45 uur die dinsdagochtend stormt een overvaller een telecomwinkel binnen aan de Meerstraat. Hij is in donkere kleding gehuld, heeft een blauwe boodschappentas bij zich en dreigt met een mes”, zo meldt het televisieprogramma. “Hemelsbreed 250 meter verderop verschijnt het duo even later bij het Primera-filiaal aan de Marktgracht. Opnieuw blijft de bestuurder van de scooter buiten, terwijl de andere man de winkel in gaat”.

Oproep

De politie doet een oproep aan getuigen of mensen die meer informatie hebben om zich te melden. Meer informatie over de zaak en manieren om in contact te komen met de politie, vind je op de website van Opsporing Verzocht.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant