57

Tot 2 juli: ARTlab in Almere Buiten

KLEURinCULTUUR gaat de komende tijd veel creatieve dingen doen in het ARTlab in Almere Buiten. Tot 2 juli vindt het ARTlab plaats aan de Maldivenweg 45.

Creatief

“In ARTlab Buiten ga je met docent Dominique Roskott elke week creatief aan de slag. Van (schaduw)poppen, dieren en maskers tot teken – en schilderopdrachten. Ook wordt gewerkt met prachtige restmaterialen oftewel afval, als dozen, lucifersdoosjes, touw en plastic”, meldt KLEURinCULTUUR.

Waar en wanneer?

Het ARTlab is er elke dinsdagmiddag van 15:30 – 16:30 uur. Voor deelname wordt een bijdrage gevraagd. 1 euro per keer, met een strippenkaart van 10 euro volg je 11 lessen voor de prijs van 10. Het ARTlab vindt plaats in het schoolgebouw van OBS De Archipel aan de Maldivenweg 45 in Almere Buiten.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant