63

Kinderen denken mee over speelplaats Muzenpark

In het Muzenpark wordt een nieuwe speelplaats opgezet. Kinderen mogen meedenken over het ontwerp van de nieuwe speelplaats.

Oud

De speelplaats van het Muzenpark in Muziekwijk begint al oud te worden. Daarom is de speelplaats aan vervanging toe. Tijdens een informatieavond in buurtcentrum De Bazuin mochten kinderen op een groot bord stickers plakken. Zo konden zij aangeven wat er vooral niet mag ontbreken.

Duurzaam

Net als de realisatie van andere nieuwe plekken in de stad, wordt er ook op deze plek gebouwd met circulaire en natuurlijke materialen. Daarnaast is het opknappen van de speelplek onderdeel van het project ‘herinrichten speelbuurten’. Daarbij verdwijnen vooral de kleine speelplaatsen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant