56

Heler van straatroofbuit mobiele telefoon aangehouden

De politie heeft een man aangehouden die een gestolen telefoon verkocht aan een inkoper. Dat meldt de politie. Rechercheonderzoek naar buit van straatroven leidde naar een opkoper in Amsterdam die een telefoon gekocht had, niet wetende dat deze gestolen was bij een straatroof gepleegd op 25 januari in Almere.

Heling

De 23-jarige aanbieder van de telefoon uit Almere werd aangehouden voor heling. De inkoper deed aangifte van oplichting. De recherche doet verder onderzoek in deze zaak.

Straatroven

“In totaal zijn er nu zeven personen aangehouden in verband met straatroven in Almere. De recherche is druk met de onderzoeken en hoopt snel meer aanhoudingen te verrichten”, aldus de politie. De politie is op zoek naar getuigen of mensen met meer informatie. Zij kunnen bellen naar 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of tippen via het tipformulier op politie.nl.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant