55

City FC verliest van NAC Breda

Almere City FC heeft het uitduel tegen NAC Breda verloren. In het Rat Verlegh Stadion werd het 1-0 voor de thuisploeg.

Wedstrijdverslag

In de eerste helft gebeurde er vrij weinig. City FC had de meeste kansen maar benutte niets. Hoofdtrainer Ole Tobiasen en keeperstrainer Anton Scheutjens kregen beide een gele kaart vanwege te veel protest.

In de tweede helft gebeurde er veel meer in het Rat Verlegh Stadion. Zo kreeg NAC Breda een strafschop die werd benut door Jan Paul van Hecke. City FC kreeg nog wel wat kansen maar het mocht niet meer baten voor de Almeerders.

Wedstrijdverloop:
’57. Jan Paul van Hecke (1-0)

Keuken Kampioen Divisie

Na 27 speelrondes staat de ploeg van Ole Tobiasen op de tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant